Használja Wizz Air Hitelkártyáját – és váltsa repülésre vásárlásait!

Tudta, hogy Wizz Air Hitelkártyájával gyűjtött pontjai repülésre válthatja?

THM: 39,4%

A Wizz Air Hitelkártya előnyei:

  • Új főkártya birtokosként 10 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba*
  • Utazásra váltható pontokat gyűjt vásárlásaival
  • Ingyenes Wizz Discount Club Standard tagság jár Önnek
  • Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában és a budapesti repülőtéren**

THM: 39,4%

1. Pontgyűjtés

Wizz Air Hitelkártya használatakor minden betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásra belföldön és  külföldön (hitelkártyával, továbbiakban: vásárlás) elköltött 100 forint után 1 pontot, míg Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén 100 Forintonként 2 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.

1 pont = 1 Forint.

2. Pontbeváltás

A Wizz Air Hitelkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlásra, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra – például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra – is beválthatja. A pontokból a foglalás árának egy része is kifizethető.

Pontbeváltáshoz az alábbi lépéseket kell meg tennie:
1. lépés: Wizz regisztráció
2. lépés: E-mail cím megadása az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásban  (a továbbiakban: Erste NetBankban)
3. lépés: Pontbeváltás a Wizz Air-nél

További kérdés esetén hívja telefonos banki szolgáltatásunkat a 06-1-298-0222-es számon!

3. Egyéb tudnivalók

A Gyűjtött Pontok automatikusan, naponta kerülnek átvezetésre a Wizz Air számlára.

Az átvezetés feltételei:

a, A Főkártyabirtokos regisztrált a Wizz Air-nél és e-mail címét megadta Erste NetBankon, aktiválva ezzel a szolgáltatást.  

b, A Főkártyabirtokos még nem regisztrált Wizz Air-nél. Email címét megadta Erste NetBankon, aktiválva ezzel a szolgáltatást. Ebben az esetben a Bank továbbítja Wizz Air felé az e-mail címet és a Wizz Air megkezdi a regisztrációt. Fontos: A Bank által átadott pontokat ebben az esetben a Wizz Air csak akkor írja jóvá, ha a Főkártyabirtokos a Wizz Air-nél véglegesíti a regisztrációt.

A pontgyűjtés alapja a Főkártyabirtokos Wizz Air Hitelkártyájához tartozó hitelkeret összegének egyszerese, de legfeljebb 250 000 Forint. A Pontgyűjtési alap számlaszinten értelmezett, vagyis a Főkártyára és Társkártyákra együtt Wizz Air Hitelkártya esetén csak a hitelkeret terhére végzett vásárlási tranzakciók esetében járnak Pontok, tehát a Bank a Pontok jóváírása során nem veszi figyelembe azon vásárlási tranzakciókat, amelyek túlfizetett hitelszámla terhére kerültek elszámolásra.

Feltételek

Reprezentatív példa

Hitelkeret összege 375 000 Ft
Futamidő 12 hó
Hitelkamat mértéke és típusa évi 32,64%, rögzített kamatozású
Teljes hiteldíj mutató 39,4 %
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja 111 314

* * A 10 000 forintot a Bank 10 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá, ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 10 000 pontot a Bank abban az esetben biztosítja, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön és (2) díjmentes Erste NetBank és e-kivonat szolgáltatást igényel, illetve a jóváhagyástól számított 60 napon belül regisztrál a Wizz Air honlapján és az Erste NetBankban rögzíti e-mail címét, valamint legalább egy alkalommal vásárol a Wizz Air Hitekártyájával. Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 10 000 pont megvonására akként, hogy 10 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint a 10 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát

×
Erste MobilBank
Erste Bank Hungary Zrt.
Letöltés