Használja Wizz Air Hitelkártyáját – és váltsa repülésre vásárlásait!

Tudta, hogy Wizz Air Hitelkártyájával gyűjtött pontjai repülésre válthatja?

  • 0% havi hitelkamat 6 hónapig 2021.07.01-2021.12.31. között újonnan igényelt Wizz Air hitelkártya főkártya esetén, 6 hónap után a havi hitelkamat: 2,37-2,77% a hitelkeret mértékétől függően
  • Új főkártya birtokosként most 20 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba (1)

A Wizz Air Hitelkártya előnyei:

  • Új főkártya birtokosként 20 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba1
  • Utazásra váltható pontokat gyűjt vásárlásaival
  • Ingyenes Wizz Discount Club Standard tagság jár Önnek
  • Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában és a budapesti repülőtéren

THM: 2021.07.01-2021.12.31 között újonnan igényelt Wizz Air hitelkártya főkártya esetén: 38,76%3

1. Pontgyűjtés

Wizz Air Hitelkártya használatakor minden betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásra belföldön és  külföldön (hitelkártyával, továbbiakban: vásárlás) elköltött 100 forint után 1 pontot, míg Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén 100 Forintonként 2 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.

1 pont = 1 Forint.

2. Pontbeváltás

A Wizz Air Hitelkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlásra, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra – például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra – is beválthatja. A pontokból a foglalás árának egy része is kifizethető.

Pontbeváltáshoz az alábbi lépéseket kell meg tennie:
1. lépés: Wizz regisztráció
2. lépés: E-mail cím megadása az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásban
3. lépés: Pontbeváltás a Wizz Air-nél

További kérdés esetén hívja telefonos banki szolgáltatásunkat a +36 1 298 0222-es számon!

3. Egyéb tudnivalók

A Gyűjtött Pontok automatikusan, naponta kerülnek átvezetésre a Wizz Air számlára.

Az átvezetés feltételei:

a, A Főkártyabirtokos regisztrált a Wizz Air-nél és e-mail címét megadta Erste internetbanki/mobilalkalmazási szolgáltatásában, aktiválva ezzel a szolgáltatást.  

b, A Főkártyabirtokos még nem regisztrált Wizz Air-nél. Email címét megadta internetbanki/mobilalkalmazási szolgáltatásban, aktiválva ezzel a szolgáltatást. Ebben az esetben a Bank továbbítja Wizz Air felé az e-mail címet és a Wizz Air megkezdi a regisztrációt. Fontos: A Bank által átadott pontokat ebben az esetben a Wizz Air csak akkor írja jóvá, ha a Főkártyabirtokos a Wizz Air-nél véglegesíti a regisztrációt.

A pontgyűjtés alapja a Főkártyabirtokos Wizz Air Hitelkártyájához tartozó hitelkeret összegének egyszerese, de legfeljebb 250 000 Forint. A Pontgyűjtési alap számlaszinten értelmezett, vagyis a Főkártyára és Társkártyákra együtt Wizz Air Hitelkártya esetén csak a hitelkeret terhére végzett vásárlási tranzakciók esetében járnak Pontok, tehát a Bank a Pontok jóváírása során nem veszi figyelembe azon vásárlási tranzakciókat, amelyek túlfizetett hitelszámla terhére kerültek elszámolásra.

Feltételek

Reprezentatív példa

1 20 000 forintot a Bank 20 000 pont formájában biztosítja a Wizz Air Hitelkártya főkártyák esetén, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 20 000 pontot a Bank a 2021.07.01 és 2021.09.30 között igényelt 2021.10.30-ig jóváhagyott, valamint a 2021.10.01 és 2021.12.31 között igényelt és 2022.01.31-ig jóváhagyott Wizz Air Hitelkártya főkártya igénylések esetén biztosítja, abban az esetben, ha a főkártyabirtokos a Hitelkártya igénylőlapon mobil telefonszámot és e-mail címet ad meg, annak érdekében, hogy az Erste Bank ezen megadott elérhetőségekre, termékeire és szolgáltatásaira vonatkozóan megkeresse telefonon, SMS-ben, e-mailen és internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson, illetve a Wizz Air honlapján regisztrált és rögzítette a Wizz számlaszámát vagy e-mail címét az internetbanki szolgáltatásban a Wizz Air Hitelkártya főkártya jóváhagyástól számított 60 napon belül, valamint legalább egy alkalommal egy tranzakciót végez a kártyával a kártya Bank általi jóváhagyását követő szintén 60 napon belül. Ezen időszak alatt a vásárlási tranzakciónak könyvelésre kell kerülnie. A Wizz Air Hitelkártya főkártya elsőként küldött kártyakísérő levelének dátuma minősül a Wizz Air Hitelkártya jóváhagyásának.

Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 20 000 pont megvonására akként, hogy 20 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Üdvözlő pontok jóváírása – az előzőekben szereplő feltétel teljesítése esetén a vásárlási tranzakció könyvelését követő három héten belül kerül sor. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

2 A 2021.07.01 – 2021.12.31 között befogadott új Wizz Air hitelkártya (főkártya) igénylések esetén a hitelkeret rendelkezésre bocsátását követő 6. hónap utáni első fordulónapig a havi hitelkamat: 0%, az ezt követő időszaktól érvényes havi hitelkamat: 2,37-2,77% a hitelkeret mértékétől, melyet részletesen a Lakossági Hitelkártya Hirdetmény tartalmaz

3 A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 (III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint a 20 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.